Skip to main content

Werken als huisarts voor Arene.

Innoveer de toekomst van zorg!

Wat doet Arene?

Arene is een huisartsenpraktijk, opgericht en gerund door vier huisartsen uit West-Brabant. Inmiddels werken meer dan 40 Nederlandse huisartsen als waarnemer voor Arene. Onze huisartsenpraktijk biedt "digital first” huisartsenzorg in combinatie met fysieke zorg voor mensen zonder huisarts. 85% van de vragen van patiënten worden door onze dokters digitaal beantwoord. Voor de overige 15% worden onze patiënten geholpen door de lokale huisartsen, waarmee Arene samenwerkt.

Alle waarnemers die voor zijn Arene werken zijn actief als huisarts. De meeste van onze dokters werken als waarnemer 2-3 dagen in een reguliere praktijk en daarnaast voor Arene. Ze waarderen de flexibele werktijden bij Arene en vinden het leuk om via Arene ervaring op te doen met digitale consulten. Ook hebben zij een eigen app groep om contact te houden en elkaar te helpen. Onze dokters werken vanuit huis, maar ook geregeld vanuit het buitenland i.v.m. een reis of verblijf elders. Door de toegang tot het patiëntendossier is de continuïteit van zorg gegarandeerd.

Wil je werken voor Arene als huisarts? Neem dan contact op. Je kunt ook een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan met jou contact op. 

Samen kunnen we de toekomst van huisartsenzorg vormgeven en hoogwaardige zorg voor iedereen bereikbaar maken.

Flexibiliteit en balans

Bij Arene geloven we in een gezonde balans tussen werk en privéleven. Als huisarts kun je bij ons werken op tijden die jou het beste uitkomen. We bieden flexibele werkschema's en de mogelijkheid om vanuit huis te werken, waardoor je meer controle hebt over je agenda en je persoonlijke leven.

Digitale zorginnovatie

Arene is voorloper op het gebied van digitale zorg. Als huisarts kun je gebruikmaken van geavanceerde digitale tools en technologieën om efficiënter te werken en de zorgervaring van patiënten te verbeteren. We bieden een gebruiksvriendelijke app en online platform, waarmee je gemakkelijk kunt communiceren met je patiënten en hun medische gegevens kunt beheren.

Samenwerking en ondersteuning

Bij Arene sta je er niet alleen voor. Je maakt deel uit van een hecht team van huisartsen, verpleegkundigen en andere zorgprofessionals. We bieden continue professionele ondersteuning en mogelijkheden voor intercollegiale samenwerking. Daarnaast krijg je toegang tot trainingen en bijscholingsprogramma's om je professionele ontwikkeling te stimuleren.

Betekenisvol werk

Als huisarts bij Arene kun je een positieve impact hebben op het leven van veel mensen. Je speelt een essentiële rol in het bieden van zorg aan patiënten, waarbij je hun gezondheid en welzijn kunt verbeteren. Door bij Arene te werken, draag je bij aan het creëren van een toegankelijke en moderne gezondheidszorg voor iedereen.

Werken als huisarts bij Arene biedt een unieke kans om deel uit te maken van een innovatief team dat de toekomst van huisartsenzorg vormgeeft. Je kunt genieten van flexibiliteit, digitale zorginnovatie, ondersteuning en betekenisvol werk. Als jij gepassioneerd bent over hoogwaardige en patiëntgerichte zorg, nodigen we je uit om lid te worden van ons team en samen te bouwen aan een betere gezondheidszorg voor iedereen.

Wil je voor Arene aan de slag als huisarts? Stuur dan een mail samen met je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. En wij nemen dan contact met je op.

“Ik ben naar San Francisco verhuisd toen mijn man daar werk vond. Arene kwam op mijn pad en zij boden mij de kans om als huisarts vanuit Amerika patiënten in Nederland te helpen. Ik ben daar nog steeds blij mee, omdat ik dankzij Arene mijn vak kon blijven uitoefenen. Ook nu ik terug ben in Nederland werk ik nog voor Arene. Ik merk aan mijn patiënten dat zij erg blij zijn een huisarts te spreken, omdat dit door het huisartstekort niet meer zo vanzelfsprekend is. Hen maakt het niet uit of ik in Nederland of Amerika ben.” 

Anne Marlijn van IJzerdoorn (33)