vinkje groen In heel Nederland beschikbaar    vinkje groen Gebruiksvriendelijke App    vinkje groen De huisartsenzorg wordt volledig vergoed     vinkje groen Wat beter en sneller online kan, régelen we ook online!
 
Leesvoor

Huisartsen gezocht

 Ben jij de (hybride/blended) huisarts waar wij naar op zoek zijn?      

Wil jij als huisarts werken bij een nieuw en vooruitstrevend initiatief in de huisartsenzorg, waarbij je de flexibiliteit hebt om zelf je werktijden in te richten? Omarm jij digitale tools en ben je ervan overtuigd dat je jouw patiënten op afstand vaak net zo goed kunt helpen als in de praktijk? D an is werken bij Arene - online huisartsenpraktijk zeker iets voor jou!

Arene – online huisartsenpraktijk is niet plaatsgebonden. Wij leveren      hybride/blended huisartsenzorg aan mensen in Nederland die geen huisarts hebben. Dat houdt in dat de contacten met patiënten in principe digitaal plaatsvinden door middel van oa. chat, beeldbellen, e-consulten en telefonie. Als er een fysieke beoordeling nodig is, dan vindt dit plaats in de buurt van de patiënt. Wij werken      hiervoor samen met een netwerk van huisartsenpraktijken verspreid over Nederland, zodat we onze patiënten ook in acute situaties van de juiste zorg kunnen voorzien.

Naast adequate huisartsenzorg, biedt Arene – online huisartsenpraktijk aan patiënten een website en app met betrouwbare digitale kennis en functionaliteiten. Hierdoor hebben patiënten de keus om ook zelf aan de slag te gaan met hun hulpvraag. Zelfs paramedische hulp, zoals logopedie, fysiotherapie en diëtetiek kunnen we via partners al digitaal aanbieden. Vind je het leuk om mee te denken over digitale oplossingen voor patiënten, dan ben je bij Arene ook aan het juiste adres!

Wat kun je verwachten als huisarts bij Arene?

Als huisarts bij Arene combineer je digitale huisartsenzorg      met spreekuren in een huisartsenpraktijk binnen      ons netwerk. De zorg op afstand kun je in goed overleg zelfs vanuit huis leveren, mocht      dat wenselijk zijn. Dit biedt veel vrijheid.                          

Wij bieden jou:

  • Een innovatieve werkomgeving
  • Flexibel in te richten werktijden. Met alle huisartsen samen verzorgen we de dekking van 08.00 tot 18.00 uur van maandag t/m vrijdag. B     innen deze tijden zijn jouw wensen bespreekbaar.
  • De mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken
  • Minimaal het marktconforme uurtarief voor waarnemers. Door financiering per verrichting kan het uurtarief aanmerkelijk hoger uitvallen.
  • Scholing toegespitst op onze innovatieve manier van werken
  • De uitrusting om je werk als huisarts bij Arene - online huisartsenpraktijk goed uit te kunnen voeren
  • 40-60% van de zorg vindt online plaats. Hierdoor ben je niet aan een plaats gebonden om te solliciteren. Dit kun je combineren met fysieke spreekuren bij huisartsenpraktijk uit het netwerk, maar dit is geen vereiste. Je hebt hiermee dus heel veel flexibiliteit om de functie zelf naar wens in te vullen.
  • De functie valt ook goed te combineren met waarnemende werkzaamheden bij een andere huisartsenpraktijk.

    

Ben je klaar voor de toekomst? Hebben wij je interesse gewekt? Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we plannen een afspraak om de mogelijkheden met je te bespreken.

Overige vacatures

© . Alle rechten voorbehouden