vinkje groen In heel Nederland beschikbaar    vinkje groen Gebruiksvriendelijke App    vinkje groen De huisartsenzorg wordt volledig vergoed     vinkje groen Wat beter en sneller online kan, régelen we ook online!
 
Leesvoor

Samenwerken met Arene? 

Voor wie: 

  • Huisartsenpraktijk(en) in gebied met huisartsentekort, gesloten voor inschrijvingen van nieuwe patiënten.

  • Huisartsenpraktijken (HAGRO/Zorggroep) die de extra zorgvraag van Oekraïense vluchtelingen niet met de reguliere zorg voor de eigen patiënten kunnen combineren.

  • Huisartsenpraktijken (HAGRO/Zorggroep) die de extra zorgvraag van buitenlandse medewerkers (arbeidsmigranten) niet met de reguliere zorg voor de eigen patiënten kunnen combineren.

  • Huisarts die gaat stoppen, geen opvolging voor zijn/haar praktijk heeft gevonden en de omliggende huisartsenpraktijken (HAGRO) kunnen deze patiënten niet overnemen. 

  • Opvanglocaties van Oekraïense vluchtelingen met (huis)arts op locatie voor fysieke beoordelingen. 

 

De huisartsen/doktersassistenten van Arene voorzien patiënten van digitale zorg in de vorm van e-consulten en (video)bellen. Ook worden (herhaal)recepten, verwijzingen, laboratoriumonderzoek etc. door Arene gedaan. Zo kunnen >70% van de zorgvragen digitaal afgehandeld worden.  

Als een fysieke beoordeling toch nodig blijkt, nemen wij contact op met uw praktijk om deze afspraak in overleg te plannen. De belasting van deze fysieke consulten wordt verdeeld over de verschillende aangesloten (netwerk)praktijken. Wij maken hierover afspraken met de HAGRO of met u als individuele netwerkpraktijk.  

 

Meer informatie? Neem contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

© . Alle rechten voorbehouden