vinkje groen In heel Nederland beschikbaar    vinkje groen Gebruiksvriendelijke App    vinkje groen De huisartsenzorg wordt volledig vergoed     vinkje groen Wat beter en sneller online kan, régelen we ook online!
 
Leesvoor

Diëtetiek

Direct contact met een diëtist die jou verder kan helpen met een advies op maat op het voor jou meest geschikte tijdstip. Het team van ABCdietisten staat voor je klaar. Ontdek wat goede voeding en of leefstijl voor jouw klachten(en) kan betekenen. In onze dieetwijzer  http://www.abcdietist.nl/dieetwijzer lees je er meer over.

ABCdiëtisten zijn de partners van Arene online huisartsenpraktijk, wanneer het gaat om de inzet van een diëtist.

Hoe kun je een diëtetiek e-consult inplannen?

Vanuit het e-consult met jouw huisarts, bepaalt jouw huisarts of je voor jouw klachten het beste terecht kunt bij een diëtist. Jouw huisarts stuurt vervolgens een digitale verwijzing (uiteraard via een streng beveiligde server) naar ABC diëtisten. Zij zoeken een diëtist die het meest geschikt is voor jouw klachten. 

In deze verwijzing staat ook welke datum en tijdstip jou het meeste schikt voor een online consult met de diëtist. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Maar je kunt jezelf ook online aanmelden via ABCdietist mbv onderstaande link. Je vult jouw gegevens in en de ABCdietist neemt contact op.

https://agenda.evry.nl/nieuweClient.php?evryKlantnr=397700001

SPECIALISATIE

Iedere ABCdietist heeft haar eigen specialisatie. Van overgewicht tot prikkelbare darmsyndroom, van allergie tot hoge bloeddruk, etc.  Ook voor leefstijlcoaching ben je bij de ABCdietist aan het juiste adres.

Voor een indruk van de diëtisten en hun specialisaties verwijzen wij je graag naar: abcdietist.nl/team

Iedereen is anders. Afhankelijk van je leefstijl, leeftijd en medische situatie heeft jouw lijf andere behoeften dan dat van de mensen in je omgeving. Een peuter heeft bijvoorbeeld iets anders nodig dan iemand die zwanger of ziek is. Iemand die zwaar werk verricht heeft weer andere voeding nodig dan iemand die ziek op bed ligt.

Daarnaast heeft iedereen zijn eigen, persoonlijke situatie. Hoe zorg je er als vegetariër voor dat je voldoende ijzer binnen krijgt? En hoe krijg je verse groente binnen als je slecht ter been bent? Een ingewikkelde puzzel, die een diëtist samen met jou kan oplossen.

VERGOEDING

Dieetbehandeling, voedingsadvies door een diëtist wordt voor de eerste drie behandeluren per jaar vergoed door je zorgverzekeraar. Daarnaast zijn er veel apps om je te helpen gezond te eten en je een gezond gewicht te bereiken of te behouden. 

Internet:                     www.abcdietist.nl

E-mail:                        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel & WhatsApp:         0643425690

© . Alle rechten voorbehouden