vinkje groen In heel Nederland beschikbaar    vinkje groen Gebruiksvriendelijke App    vinkje groen De huisartsenzorg wordt volledig vergoed     vinkje groen Wat beter en sneller online kan, régelen we ook online!
 
Leesvoor

Online Fysiotherapeut

Direct contact met een fysiotherapeut die gespecialiseerd is in jouw klachten op het voor jou meest geschikte tijdstip!

Fydee Vitae en FysioHolland zijn de partners van Arene, wanneer het gaat om de inzet van fysiotherapie.

Beide fysiotherapiepraktijken hebben samen meer dan 130 locaties door heel Nederland met alle denkbare specialisten die voor jou klaar staan.

Hoe kun je een online fysiotherapie consult inplannen?

Vanuit het online consult met jouw huisarts, bepaalt jouw huisarts of je voor jouw klachten het beste terecht kunt bij een fysiotherapeut. Jouw huisarts stuurt vervolgens een digitale verwijzing (uiteraard via een streng beveiligde server) naar ons hoofdkantoor waar wij beoordelen welke therapeut bij jou in de buurt het meest geschikt is voor jouw klachten. Wij plannen dan een online consult in met die therapeut.

Je kunt in de verwijzing aangeven welke dag en tijdstip jou het meeste schikt voor het online consult met de fysiotherapeut. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Is een fysieke behandeling in de praktijk nodig, dan wordt tijdens het online consult direct een afspraak gemaakt bij jou in de buurt.

Voor een indruk van onze fysiotherapiepraktijken en de locaties bij jou in de buurt verwijzen wij je graag door naar;

www.fydee-vitae.nl & www.fysioholland.nl

© . Alle rechten voorbehouden